טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפרופ' קליינמן שלום רב, בהמשך לשאלתי מ-13/11 שקבלתי כדור הקרדיולוק כאשר לחץ הדם שלי היה בערך 135/78 והוא העלה את לחץ הדם במקום להורידו, הפסקתי להשתמש בו וציפיתי שלחץ הדם שלי ירד חזרה לערכים שהיו לפני כן, אבל קרה ההיפך, לחץ הדם לא ירד אלא נשאר גבוה ואף עולה מדי יום וביומיים האחרונים מדדתי 160/94 וגם הדופק גבוה יותר מזה שהיה קודם לכן (90 ויותר). אלא אם מד לחץ הדם שלי התקלקל בדיוק עכשיו, אני לא יודעת מה לחשוב. לציין שהשתמשתי בקרדיולוק רק במשך 6 ימים וחוץ מזה אני בריאה בד"כ ורק לוקחת כדור אחד נגד כולסטרול שהתחלתי לפני כחודש. האם יתכן ששימוש במשך 6 ימים בקרדיולוק יגרום לשיבוש כזה בערכי לחץ הדם? בתודה מראש, לילי, אובדת עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר