ל"ד מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל"ד מוזר
    דקלה
    14/12/2009

שלום,
    אני נוהגת למדוד ל"ד פעם בחודש כי סבלתי מל"ד לאחר לידה שהתאזן. היום אני ללא טיפול תרופתי. מדדתי היום ויצא לי בארבע מדידות ל"ד 105/79. האם ל"ד תקין? לא אמור להיות הפרש יותר גדול בין סיסטולי לדיאסטולי? בד"כ לחץ הדם שלי הוא בסביבות 100/70. המכשיר תקין של אומרון.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ל"ד מוזר

הוספת תגובה

• ל..

פרופ` אליעזר קליינמן
    15/12/2009

אני מניח שלחץ הדם שלך תקין. תתכן טעות במדידת המכשיר בתחום של 10% לכאן או לכאן. כדאי למדוד מספר פעמים ולוודא שחיישן השרוול מונח על מקום הדופק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם לאחר לידה

עדי וקסלר
    28/12/2009

לי בדיוק אותה בעיה, אני נורא מוטרדת מכך שלאחר הלידה עלה לי לחץ הדם, עדיין לא התחלתי טיפול תרופתי, אני צריכה לעבור בירור ומעקב אחר ל.ד, מכיוון שהוא אינו סדיר, יש ימים שהוא תקין ולפעמים ללא סיבה מיוחדת הוא עולה 135/90, אודה לך אם תספרי לי יותר על מה שקרה לך ואיך זה הסתדר. תודה מראש עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו