טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 37 ואני מודד לחץ דם מדי חודש .בהתחלה היה 135/85 ירד אחרי חודש ל120/80 היה גם ב150/90 (אבל גם ב135/80 בבדיקה נוספת באותו היום) הייתי מעונין לדעת האם יכול להיות שבגלל לחץ בבדיקה עצמה זה גבוה ואחר כך נמוך? איך אפשר לדעת הכי טוב האם אני סובל מיתר לחץ דם ומהו לחץ דם גבוה לגילי?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי המדידות אינך סובל מיתר לחץ דם. ערכי לחץ הדם יכולים להשתנות ממדידה למדידה אפילו תוך דקות וזה נורמלי ובלבד שיהיו בגדר הנורמה - מ- 100/60 ועד 140/90. במצבי מתח והתרגשות הערכים יכולים לעלות לערכים יותר גבוהים בהרבה אך לזמן קצר בדר"כ, והם יורדים חזרה לערכי הנורמה בחלוף התופעה. בכל מקרה מומלץ לאמץ אורח חיים בריא כולל פעילות גופנית סדירה ומעקב לחץ דם מידי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר