מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה באיברי מטרהliem05/01/2010
במהלך טיפולי הפריה התגלה כי אני סובלת מיתר לחץ דם,לכן הופסקו במיידית הטיפולים והרופא המטפל ביקש שאמציא אישור מנפרולוג שאכן זה אפשרי. הנפרולוג שלח אותי לסדרת בדיקות אשר במפגש משוב הבהיר לי הנפרולוג בצעקות נוראיות כי אין סיכוי שאביא ילדים לעולם במצבי, היות וכל איברי המטרה העידו כי לחץ הדם פגע ויש חשש לחיי ועדיף שאשלים עם זה. כמובן שנתן לי כדורים חזקים ומשפיעים יותר שאיתם אסור לי להיכנס להריון גם במצב טבעי. פניתי לנפרולוגית באופן פרטי לאחר שנה שבה חוללתי שינויים בגופי, רזיתי המון, עשיתי ספורט וחשבתי שדברים ישתנו. הבדיקות לא הראו שינוי ולצערי הנפרולוגית חזרה על אותה דיאגנוזה רק ללא צעקות אלא ע"י ניחום. האם באמת כך הם פני הדברים, אני מוכנה לעשות הכל כדי לשנות את רוע הגזרה. האם יש לי סיכוי כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר liem
ד``ר ויקטור פרחויקי08/01/2010אי אפשר לתת חוות דעת רק על סמך המידע שאת נותנת בהודעה.
אבל כבר 2 נפרולוגים התבטאו נגד בהתבסס על הנתונים הקלינים.
את תמיד יכולה לחזור ולהתיעץ בפעם השלישית עם מומחה שלישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)