מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר לחץ דם ודקירות בחזהמירי11/01/2010
אני בת 41 בריאה בד"כ, מלפני חודשיים התחלתי להרגיש דקירות בחזה קושי בנשימה וכאבים ביד שמאל, ניגשתי לרופא שאבחן לחץ דם גבוה בערכים של 155/99 עשיתי בדיקות דם ושתן נמצאו תקינים , בבדיקת אולטראסאונד כליות נמצאה ציסטה בכליה הימנית בגודל 4.4 ס"מ.
בדיקת א.ק.ג נמצאה תקינה. כמו כן, הייתי לוקחת גם גלולות למניעת היריון "מליאן".
בינתיים הרופא נתן לי כדורים אנאלפריל 5 מ"ג שלא עוזר לי ועדיין יש לי לחץ דם גבוה.
(במשפחה אבי סבל מלחץ דם גבוה בגיל צעיר).
האם הגלולות גרמו לעלייה , או הציסטה או שיש לי בכלל בעייה בלב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ד``ר ויקטור פרחויקי12/01/2010לציסטה אין כל משמעות.
תרופות למניעת היריון יכולות לגרום להופעת לחץ דם גבוה או החמרה של יתר לחץ דם קיים.
הדרך היחידה הינה להפסיק את התרופה ולעקוב אחרי הערכים.
אם לחץ הדם לא התאזן, כנראה שיהיה מקום להפסיק את הגלולות ובמידה וגם שה לא יעזור לשנות את הטיפול.
לא סיפרת עם הניחושים בחזה נעלמו. אם התלונה עדיין קיימת הייתי מתיעץ עם קרדיולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)