יתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם
    לוי סימונה
    17/01/2010

פרופסור קלינמן שלום
    בתחילת חודש יולי ביקרתי במרפאתך לצורך התיעצות בנוגע ליתר לחץ דם.אני בת 49 ולאחר בדיקות במכונך יעצת לי לקחת אומגה 3 ולעסוק בפעילות גופנית.
    יש לציין שעשיתי כדבריך והפסקתי אף לעקוב אחר לחץ הדם ולהיות מוטרדת בגינו, אלא שלפני שבוע עקב לחץ בחזה ןהרגשה לא טובה מדדו לי לחץ דם והערכים נמצאו גבוהים הגעתי עד 168/100 הרופא הפנה אותי לניטור לחץ דם וכמו כן קיבלתי דיזותיאזיד25 חצי כדור ליום(התחלתי להשתמש בכדור לפני ארבע ימים) כשהיום העלה לי את המינון לכדור אחד, כי לחץ הדם היה 152/101 .
    מה דעתך?
    תודה.
    סימונה לוי מושב ניר עקיבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם

הוספת תגובה

• לסימונה

פרופ` אליעזר קליינמן
    18/01/2010

ייתכן מאוד והארוע של הלחץ בחזה העלה זמנית את לחץ דמך ומהר מידי התחלת לקבל טיפול תרופתי. יש מקום להורידו כאשר הינך מרגישה בטוב ואז לחזור למעקב לחץ הדם. במידה וימשיך להיות גבוה יש לשקול את הטיפול מחדש. רצוי לבצע בינתיים בדיקת מאמץ הן לבירור הלחץ בחזה והן לבדיקת התנהגות לחץ הדם במאמץ ובהתאוששות ממנו, זאת ללא תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו