לחץ דם גבוה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה בהריון
    טלי
    23/02/2010

שלום,

אני בשבוע 19 להריון. בבוקר לחץ הדם שלי לאחר נטילת אוסמו אדאלט 20 הנו 120/80 אך בערב לחץ הדם עומד על 150/100. בעקבות התוצאות הרופא שלי העלה את המינון של האוסמו אדאלט ל- 30 והוסיף לי לופרסור 200 מ"ג. אתמול לקחתי בבוקר את האוסמו אדאלט 30 ובערב חצי כדור של לופרסור 200 מ"ג והכדור השפיע עלי לרעה. לחץ הדם צנח ל- 100/70. כאב לי הראש כל הלילה ואני מרגישה עייפות כבדה שלא נעלמת. אמנם הלחץ דם עלה מאז אך התחושה הלא טובה בגוף נשארה. האם עלי להפסיק את הלופרסור? האם יש לפנות למיון יולדות במצב שכזה?
    אודה לעזרתך הדחופה.

טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה בהריון

הוספת תגובה

• לטלי

פרופ` אליעזר קליינמן
    23/02/2010

התגובות שאת מתארת יכולות להתאים ללופרסור. נסי לקחת אוסמואדלט 20 מ"ג בבוקר וכך גם בערב בינתיים ולאור התגובה דווחי לרופא והתיעצי עימו לגבי ההמשך. אני מאוד מציע לך לקחת 2 כמוסות של אומגה 3 ליום מיוחדות להריון של חב' אלטמן-טעם-טבע או של טרימה. בררי בבית המרקחת. ייתכן שאלה ישפרו מאוד את לחץ הדם שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו