מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם גבוה ודופק מהירמולי שוקרון13/03/2010
אני בת 52 משתמשת בתרופות אנטי דיכואניות , קלונקס, ויאפקס 150XR ו- ויאפקס 75 XR , ומירו 30מ"ג פרפנאן 40 מ"ג ולמיקטל 200 + 50. כל זאת בשל מחלת מאניה דיפרסיה. אני מאוזנת , נמרצת בעלת עשייה רבה בכל התחומים ... ומבקרת סדירות אצל פסיכאטרית בהתאם... מזה כחצי שנה קיבלתי וסת אחרונה אנני מטופלת בשום כדור לגיל המעבר.
ראשית ברצוני לדעת האם יש קשר בין כל התרופות הנ"ל ללחץ דם ודפוק מהיר בערכים מאוד גבוהים שכעת מבוקרים ע"י משפחה בלבד. הגב הלחץ דם והדופק הגבוהים הופיעו אצלי מזה כחודש ימים וכעת אני מטופלת בנורמיטן 25 מ"ג. בנוסף אני מטופלת בלפיטור 4-, בשל כולסרול גבוה, קיבלתי 2 אירועים מוחיים לפני 4 שנים ואני מטופלת באספירין 325. אני מעשנת כבדה לאחרונה עברתי מ-1 קופסא ליוום וכעת הגעתי ל-2 קופסאות ביום. הסוכר שלי גבולי 1,
אנניצרכנית גבוה של סוכרים, אך אוכלת הרבה פחמימות במהלך היוםבמשך שנה עליתי במשקל
כ-10 ק"ג, שקלי 75 ק"ג וכעת 86 בדיקות הדם הרוטניות לרבות תפקודי כבד, תפקודי כליות ובלולוטת התריס תקינים.
קיימת אצלי בעיה מאוד קשה ומכבידה שגורמת לאי נוחות נוראית אנני שולטת במתן שתן. קיימת בריחה מתמדת בבריחה במהלך היום והן בלילה. גם ברחוב אנני מצליחה לשלוט בתכיפות במתן השתן. בבדיקה גניקולוגית נמצא שהשלפוחית תקינה (וכן הרחם). אני שותה 6 כוסות קפה שחור ליום וכ-4 כוסות נס עך חלב ו-4 ליטר מים ליום . כעת עברתי לקפה ללא קופאין, בשל כל הבעיות המצויינות לעיל.
האם ישנה יש כמות צריכה מסויימת ליום בקפה ללא קופאין
אהיה אסירת תודה על מתן תשומת הלב שלכם בקבלת בתשובות הולמות מכם ע"מ שיקלו ו עלי בבעיות הרפואיות כדלהלן .
בבטל: 0506737644רכה מולי שוקרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולי שוקרון
ד``ר ויקטור פרחויקי14/03/2010את לא מציינת מה ערכי לחץ הדם ודופק שנמדדו.
מקבלת הרבה תרופות אשר ידועות על תופעות לוואי.
במצב כזה, בדרך כלל אם את נשארת על אותן תרופות באותו מינון, קשה לשייך תופעות לוואי חדשות על תרופות ישנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)