מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי של תרופות ללחץ דם גבוהzenu04/04/2010
שלום,
מה עושים כששתי תרופות ללחץ דם גבוה שנטלתי לאחרונה גרמו לי
לתופעות לוואי מאוד קשות.
הראשונה-טריטייס, גרמה להתקפי שיעול קשים צרידות נזלת ותחושה
של הצטננות קשה.
השנייה-לוסרטן, גרמה לגירוד קשה ולפריחה על הגב והחזה, ובנוסף
לכך התנפחות של הלשון והלוע כאבים וחוסר יכולת לבלוע מזון כלשהו.
אני כבר ממש מיואשת...נטלתי במשך מספר שנים נורמיטן במינון של 50 מ"ג
והפסקתי עקב הדיבורים על עליית הסיכון ללקות בסכרת סוג 2.
מה אפשר לעשות במקרים כאלה?
האם לחזור לנורמיטן? הוא עזר והוריד את לחץ הדם לרמה נורמלית, אבל אני מפחדת!!!
(לא רוצה לחלות בסכרת נוסף לכל הצרות).
אנא עצתך!
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר zenu
פרופ` אליעזר קליינמן04/04/2010התרופות שגרמו לך תופעות לוואי אינן מתאימות לך! עליך לנסות אחרות. אין חשש מסוכרת במינון נמוך של נורמיטן. נסי מינון של 25 מ"ג ואם לא יספיק ניתן לשלב תרופה מקבוצת נוגדי סידן במינון נמוך כמו - ואזודיפ, אמלודיפין ועוד. התייעצי עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאניאין תרופה בעולם שמתאימה לי
לאה04/03/2011שלום רב, אני סובלת מלחץ דם גבוה ולוקחת 5 אנלדקס שלוש ביום, אבל יותר גרוע תופעות הלואי הורגות אותי. כאב בראש ולפעמים בכל הגוף וכובד רב בגוף. כשהשתחלתי כשהתחלתי לקחת בשנת 2004 תרופות, קבלתי 20 אנלדקס, וזודיפ וקרדילוק פעמיים ביום.
עוד לא היה כבד לי אבל כאב ראש היה.בבוקר היה לי טוב וכשהתחלתי לקחת היה לי רע. בבמשך הזמן היה לי גרועי יותר ויותר. את כל התרופות נסיתי ועם כלם לא היה טוב. חוץ מזה הרופא אמר לי לא לאכול עם מלח באופן טוטאלי. וכאב הראש גבר מאד. עד שהגעתי לבית חולים בבדיקת דם פשוטה הסתבר שיש לי חוסר נתרן 113 . מיד קבלתי
אנפוזיות. עברתי לרופא אחר.וקבלתי 10 אנלקס ווזודיפ פעמיים ביום. ולחץ דם היה גבוה.עכשיו אני לוקחת רק 5 אנלדקס 3 פעמים ביום .לחץ דם בסדר אבל כאבים בראש
ובגוף במקום שהיה לי שבר ביד שם כואב לי.וכבד. בשכיבה אני מרגישה יותר טוב.עברתי את כל הבדיקוך האפשריות והכל בסדר. אנא מישהו צריך לעזור לי
כי קשה לי מאד לתפקד. כן לקחת 2 ציפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)