טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 33 שבועיים לאחר לידה רגילה עם אפידורל, לפני קבלתי זירוז עם 2 מנות פיתוצין וג'ל פרוסטטין...בגלל גרד ופריחה שהופיעו על עורי עד כאן המבוא שוחררתי לביתי עם המלצות לקחת ברזל ולמדוד לחץ דם כי במהלך הלידה היתה עליית לחץ דם..מזה כשבוע וחצי אני מודדת לחץ דם בביתי והוא 140/100, 150/108 ....הראש כואב לי התחלתי לקחת תרי אומגה סופר מזה כ-5 ימים , דיווחתי על כך לרופאת משפחה אינני מניקה היא המליצה על טריטס 2.5 מ"ג מה דעתך? האם היית מתחיל באותו טיפול תרופתי? האם יהיו לכך השלכות על ההריון הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופן תיאורטי במשך מספר שבועות עדיין יכול להיות קשר של לחץ הדם עם ההריון אחרי הלידה. עד שהנושא יתברר, כל עוד לא מניקה אפשר לקחת טריטייס על מנת להסדיר את לחצי הדם. בהמשך יהיה צורך לנטר את לחץ הדם על מנת להחילט אם יש מקום או לא להמשך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר