שאלה לרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא
    אמירה
    21/04/2010

שלום, אני בת 33 שבועיים לאחר לידה רגילה עם אפידורל, לפני קבלתי זירוז עם 2 מנות פיתוצין וג'ל פרוסטטין...בגלל גרד ופריחה שהופיעו על עורי עד כאן המבוא שוחררתי לביתי עם המלצות לקחת ברזל ולמדוד לחץ דם כי במהלך הלידה היתה עליית לחץ דם..מזה כשבוע וחצי אני מודדת לחץ דם בביתי והוא 140/100, 150/108 ....הראש כואב לי התחלתי לקחת תרי אומגה סופר מזה כ-5 ימים ,
    דיווחתי על כך לרופאת משפחה אינני מניקה היא המליצה על טריטס 2.5 מ"ג מה דעתך? האם היית מתחיל באותו טיפול תרופתי? האם יהיו לכך השלכות על ההריון הבא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא

הוספת תגובה

• נעמה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    21/04/2010

באופן תיאורטי במשך מספר שבועות עדיין יכול להיות קשר של לחץ הדם עם ההריון אחרי הלידה.
    עד שהנושא יתברר, כל עוד לא מניקה אפשר לקחת טריטייס על מנת להסדיר את לחצי הדם. בהמשך יהיה צורך לנטר את לחץ הדם על מנת להחילט אם יש מקום או לא להמשך הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו