לחץ דם בגלל עייפות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם בגלל עייפות?
    אמא עייפה
    30/04/2010

שלום רב,
    אני בת 35, 9 חודשים אחרי לידה. אני עייפה מאוד לרוב בגלל טיפול בשני ילדים, למרות העזרה שיש לי לפעמים. לפני חודשיים התחלתי טיפול בלוסטרל נגד חרדה, אך זה עדין לא עוזר. בשבוע אבחרון הרגשתי עייפה יותר וחרדה יותר, חלשה מאוד. בדקתי לחץ דם הוא היה 114/92 , בערב למחרת 130/100 ובבוקר למחרת 120/85 בצהריים 130/90 . יש לי לפעמים גם לחץ בעין שמאל. בעבר היו לי דפיקות לב ולחץ דם בגלל החרדה, הוא ירד מיד אחרי נחתי ושתיתי רלקסין. השאלה שלי האם גם עכשיו התופעות האלה קשורות לעייפות חורדה? האם לחץ דם יכול לעלות בגלל עייפות?או חרדה?
    בהריון לא היה לחץ דם גבוה, הכל היה תקין. אמא שלי סובלת מלחץ דם גבוההמגיל 32 לוקחת תרופות. כולסטרול שלי גבוה, למורת שאני רזה. אין לי זמן לפעילות גופנית בגלל עומס מטלות בבית.
    אשמח לקבל את תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם בגלל עייפות?

הוספת תגובה

• אמא עייפה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    30/04/2010

אין קשר בין לחץ הדם ועייפות.
    לגבי החרדה זה אפשרי אבל בכל המדידות שאת מתארת הערך הדיאסטולי נמדד מעל הנורמה.
    עם הסיפור המשפחתי וגורמי סיכון אחרים יש לשקול בכובד ראש מה שלבי המעקב. כדאי לך חהבדק ע"י מומחה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו