שאלה בעקבות נטילת אמלו 10 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעקבות נטילת אמלו 10 מ"ג
    יעקב
    07/05/2010

שלום רב,
    לאחר שימוש יומי באמלו 10 מ"ג זה חודש, לחץ הדם שלי ירד מ 140/90 ל 130/85 במנוחה. שאלתי מה הקריטריון להחלטה שהמינון נכון? האם מדידות במנוחה\מאמץ\הולטר ...

מלבד השינוי בלחץ הדם, מאז נטילת התרופה פחתו כאבי הראש שלי, השתן שלי שהיה תמיד לבן ונדיר שהיה צהוב, הפך ברוב המקרים לצהוב - האם אפשר להסביר לי מדוע זה קורה? או לפחות מה המשמעות של שתן שהוא תמיד לבן - אבל תמיד!

אני חש יותר צמא מאז נטילת התרופה וגם אני משתזף ממש בקלות. האם התופעות הללו קשורות לאמלו או שאני מדמיין ונפשוט נמצא יותר בחוץ?

בתודה, יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעקב

ד``ר ויקטור פרחויקי
    08/05/2010

נראה שהיתה תגובה טובה לטיפול.
    שילוב של שתן כהה וצמאון מרמז שאתה לא שותה מספיק, מה שלא נראה קשור עם הטיפול באמלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד שאלתי

איציק
    09/05/2010

לא היה שינוי בהרגלי השתיה שלי, ובכל זאת חל שינוי בצבע השתן.
    תחת ההנחה ששינוי צבעהשתן התחיל יחד ולכן נובע מנטילת התרופה, מה להערכתך יכול להסביר את השינוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק

ד``ר ויקטור פרחויקי
    10/05/2010

בכל זאת לא נראה קשור לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו