טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 22. קיבלתי נקע ברגל עם נפיחות. במדידות לחץ דם שעשיתי בבית במקרה במשך יומיים ( יש לנו מכשיר) לחץ הדם הממוצע שלי הוא 140/78 האם יש השפעה לנקע על עליה בלחץ הדם הסיסטולי?כמו כן עברתי לפני שמונה חודשים ניתוח וריקוצל האם יש קשר? אני במשקל קצת מעט לנורמה ועוסק בפעילות גופנית מאומצת פעמיים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בינתיים כל הערכים שאתה מתאר הם בגדר הנורמה. 140 הינו ערך גבולי של הנורמה. אין קשר עם הנקע אבל אם לקחת תרופות נגד דלקת או כאב, הן מסוגלות להעלות את לחץ הדם באופן זמני בעת הלקיחה. אין כל קשר עם וריקוצל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר