טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מלחץ דם גבוה ולאחרונה התחלתי ליטול כדורים שהרופאה רשמה לי בשם לוטן לחץ הדם קצת ירד אבל יחסית עדין גבוה - אני סובלת לעיתים קרובות מכאבי ראש שלפעמים מתארכים על גבי מספר ימים השאלה שלי אם זה קשור ללחץ דם ואם זה צריך להדליק אצלי אור אדום. אני לא טיפוס עקבי הרופאה אמרה לי ליטול כל בוקר כדור 1 אבל הייתי שוכחת לקחת ולכן כאשר הייתי מגיעה לעבודה נזכרת ששכחתי לקחת הבוקר כדור אבל לא היה עלי כדור כדי ליטול ולכן העברתי את נטילת הכדורים לערב האם זה בסדר שאני אקח את הכדורים כל ערב.
מה ההמלצות שיש לכם כדי לעזור לי כדי למתן את לחץ הדם.
מודה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט ניתן לקחת את הכדור בערב במקרה שלך. כאבי הראש יכולים אמנם לנבוע מיתר לחץ דם אך ישנה אפשרות לא פחות סבירה שלחץ הדם עולה כתגובה לכאבי הראש שיכולים לנבוע מסיבות שונות כמו - בעיות בעמוד שדרה צווארי, דלקות סינוסים ועוד. לכן כדאי לברר גם כיוונים אלה באמצעות הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר