מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי מינוןיוסי26/05/2010
שלום רב
אני בן 59 ,BMI30 צועד 6 ימים בשבוע שעה בכל יום מזה חצי שנה. עד לאחרונה טופלתי בתרופות הבאות נורמיטן 25 מ"ג ,לוטן פלוס, נורווסק 5 מ"ג, לוריוואן , סימבסטטין 10 מ"ג ומיקרופוירין 75 .לחץ הדם היה בממוצע בתחום ה 130/80. לאחר תקופה של חודש בה שכחתי לקחת את הנורוואסק ולחץ הדם היה באותה תקופה בממוצע 150/85, חזרתי לרופא לביקור שיגרתי והוא החליט לשנות את תמהיל התרופות ל:
נורמיטן 25 מ"ג , לוטן 50 מ"ג, דיזוציאזיד 25 מ"ג, סימבסטטין 10 מ"ג ,לוריבאן ו מיקרופירין 75, השינוי נעשה לפני כ 10 ימים.ועכשיו נמדד לחץ דם ממוצע די דומה, השאלות הן:
1. האם אני מקבל את הטיפול האופטימלי או שתוכלו להמליץ לי טיפול אחר.
2. האם אני לא לוקח יותר מידי תרופות?
3. מה הסדר הנכון ללקיחת התרופות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד``ר ויקטור פרחויקי27/05/2010למעשה אם אני מבין נכון השינוי היה העלאת המשתן. יתכן ואין הרבה הבדל בין 12.5 ל- 25 של המשתן. בסופו של דבר קיבלת תוספת של כדור בפיצול במקום ה- NORVASC.
אם לחץ הדם לא מאוזן נראה כי הנרווסק עזר לך בעבר כאשר המטרה ךהיות עם לחצי דם מתחת ל- 140/90 או אפילו פחות.
לכן יתכן והייתי מחזיר את התוכנית הקודמת.
ההמלצה הינה לקחת סימבסטטין לפני שינה והמשתן בשעות הפעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)