כדורים ללחץ דם והפרעה בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים ללחץ דם והפרעה בזיקפה
    מוטי
    27/05/2010

אני נוטל 2 כדורים ליתר לחץ דם בבוקר אמלודיפין 5 מ"ג ובערב אנלדקס 5 מ"ג אני מטופל חצי שנה עם הכדורים הנ"ל שמתי לב בחודשים האחרונים בחשק לסקס יורד פלאים והזיקפה לא מחזיקה הרבה האם יש קשר לכדורים הנ"ל יש לציין שבעבר הבעיה לא הייתה קיימת אני בן 45

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מוטי

ד``ר ויקטור פרחויקי
    27/05/2010

ההפרעה עם 2 התרופות אינה שכיחה. הדרך היחידה לאמת אם קשור לתרופות הינה להפסיק אותן, אחת אחת לפרק של שבועיים ולבדוק אם יש הבדל בתופעה. כדאי להתיעץ עם הרופא על מנת לבדוק אופציה טיפולית אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה הראשונה

מוטי
    03/06/2010

דיברתי עם הרופא את האמלו הוא השאיר המינון של 5 מ"ג . ואת האנלדקס 5 מ"ג הוא החליף עם טריטייס 5 מ"ג ממשפחת ramipril השאלה היא אם השילוב החדש הזה יעזור ויחזיר את הזיקפה ? לפי דעת הרופא לא אמורה להיות בעיה גם בשלוב הזה וגם בשילוב הקודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטי

ד``ר ויקטור פרחויקי
    05/06/2010

כפי שכתבתי קודם, הפרעות בזקפה אינן שכיחות עם הטיפול שאתה לוקח. אם לא יהיה שינוי, יהיה צורך להפסיק את ה- אמלו ולבדוק אם יש שינוי. אם לא יהיה שינוי כדאי להתיעץ עם אורולוג שמתעסק עם הפרעות מיניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו