יתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם
    יצחק
    01/06/2010

בבדיקת לחץ דם לפני כחתי שנה בקופה היה לי לחץ דם של 160/100. אני בן 43 עושה ספורט כ 3 פעמים בשבוע וכמעט כל יום עושה כחצי שעה מכשירים. אני מרגיש מצויין , פריק של אוכל בריא. הלכתי לרופא מומחה ללחץ דם. היא נתנה לי לעשות בדיקות איסוף שתן, אולטראסנוד בטן, אקו לב, א.ק.ג והולטר. כל הבדיקות היו תקינות, כאשר בהולטר הממושע לכל ה 24 שכות היה 147/98 והממוצע בלילה היה 133/87 .
    אני מוכרח לציין שהייתי בהיסטריה מהולטר ולא ישנתי כל הלילה.
    לפני הביקור הייתי צריך למדוד 10 מדידות רצופות, אז ביצעתי את זה בבית במכשיר בדיוק כמו בקופה, והמדידות הראו ממוצע של 130/85.
    יש לי ביקור עוד חודש שוב אצל הרופא. ורציתי לקבל את חוות דעתך.
    עוד נתון הוא שלפני כשנתיים עשיתי בדיקות כלליות כולל מאמץ והלחץ דם שלי היה 120/70 במנוחה ובדיקות המאמץ היו מצויינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם

הוספת תגובה

• ליצחק

פרופ` אליעזר קליינמן
    01/06/2010

אתה בהחלט צריך להמשיך במעקב לחץ דם ולשלול את תסמונת החלוק הלבן שמעלה את לחץ הדם במצבי התרגשות שונים. כרגע לא הייתי מציע להתחיל טיפול תרופתי לאור הנתונים שמסרת. תמשיך להיות בקשר עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו