מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להוריד מינוןאנונימוס12/06/2010
שלום,
אני בן 36, 4 חודשים אחרי ניתוח קיצור קיבה מסוג שרוול ירדתי 31 ק"ג וממשיך לרדת . סובל מיתר לחץ דם מגיל 16. בעבר טופלתי בטריטייס קומפ 5/25 ובקרדילוק 10 מ"ג. בעקבות הירידה במשקל, הספורט ושיפור המדדים הורדתי לפני כחודשיים את הטריטייס וכרגע אני רק על קרדילוק 10 מ"ג.
היום הרגשתי מספר פעמים סחרחורת בשינוי תנוחה ומדדתי לחץ דם 110/70 ודופק 45.אני רוצה להוריד את הקרדילוק :
1. אני מבין שצריך לרדת בהדרגה.האם ניתן לחצות את הכדור או שחייבים לקחת כדור 5 מ"ג
2. האם יכול להיות מצב שלא אצטרך כדורים בכלל? לפני מספר שנים אמרה לי פעם נפרולוגית שכנראה תמיד אצטרך אפילו מינון נמוך כי הלחץ דם שלי מגיל מאוד צעיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד``ר ויקטור פרחויקי12/06/2010איך שאתה מספר את תולדות המחלה, יש סיכוי שלא תהיה זקוק לטיפול בעת הורדת המשקל. לא ציינת מאיזה גיל יש עודף משקל קשה.
יש אפשרות לחצות את הכדור ובהחלט יש לשקול להוריד את המינון או להפסיקו. ללא היסטוריה של מחלת לב אפשר להפסיק את הכדור, אבל כדאי להתיעץ עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ורציתי להוסיף
אנונימוס12/06/2010עודף המשקל היה מאז ומתמיד אבל הגיע לשיא השנה ולכן בחרתי בניתוח השרוול ( מציל חיים ממש). תמיד הצלחתי לרדת באמצעות דיאטות אבל אף פעם לא שמרתי על המשקל והעלתי עם ריבית . גם כשירדתי במשקל נשארתי עם נורמיטן 25 מ"ג ( אז זו הייתה התרופה היחידה שלקחתי והמינון הורד מ-100מ"ג דרך 50 ועד 25). הייתה תקופה שמיוזמתי לא לקחתי טיפול במשך כמה שנים והלחץ דם השתולל ואז אמרה לי הנפרולוגית שלדעתה תמיד אצטרך טיפול כי הלחץ דם הוא משפחתי מגיל צעיר התגלה כתגובה קיצונית למאמץ קל מאוד. תמיד תרופת הבחירה הייתה חוסמי בטא ובתקופות מסוימות הוסיפו לי תרופות ממשפחות אחרות. אין לי שום בעיה באיברי מטרה ( לב כליות עיניים).
אשמח לעצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ד``ר ויקטור פרחויקי13/06/2010כאמור לא רואה סיבה לא לנסות להוריד את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)