הפסקת טיפול ליתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול ליתר לחץ דם
    דינה
    15/06/2010

שלום רב,
    מה תופעות הלוואי(ולא רק המסוכנות שבהן) להפסקה מיידית של טריטייס קומפ 5מ"ג לאחר צריכה של שנתיים רצוף?האם מקובל להפסיק מיידית ואם לא -למה?
    שאלה נוספת:
    האם לחץ דם (לפי הולטר לאחר הפסקה של חודש בטיפול טריטייס) שבבוקר הוא בסביבות דופק 60 100/60 ובמהלך היום הוא לרוב 125/85 ודופק 72 כשבעת מאמץ בינוני מגיע ל 140/90 ודופק 130 מצריך טיפול?
    הערכים לפני שנתיים היו גבוהים יותר וגם המשקל היה 10 ק"ג יותר. אין לי לאן לרדת יותר במשקל אחרת אחשד כאנורקטית .התחלתי רק לאחרונה לעסוק כמעט לראשונה בחיי בספורט.

האם בערכים הנ"ל אני יכולה לצאת להליכות של 6 קמ"ש פעם ביום למשך שעה?

האם ידוע לך\כם על תופעות פיסיות של לחץ בראש ותחושות נוספות בחלקן גובלות בחרדה שנובעות מהפסקה לא הדרגתית לאחר שימוש ממושך בכדור להורדת לחץ דם?

התשובה מאוד חשובה לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול ליתר לחץ דם

הוספת תגובה

• למיכל

פרופ` אליעזר קליינמן
    15/06/2010

ניתן להפסיק את הכדור בבת אחת אם יש סיבה לכך כמו - לחצי דם נמוכים מדי.
    לחצי הדם שלך לפי ההולטר תקינים לגמרי ולכן אין לך מגבלות מבחינה זו ובודאי שאין צורך בטיפול.
    תופעות של כאבי ראש יכולות להיות גם בלחצי דם גבוהים וגם בנמוכים. אני מציע להסתפק בכדור פשוט לכאבי ראש לפי הצורך בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו