טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, השבוע רופא המשפחה שלי מדד לי את לחץ הדם במרפאה ולחץ הדם היה 90/140 בעוד שערב לפני מדדתי בבית והוא עמד על 85/130 (תוצאה שבדר"כ מתקבלת כל ערב) . האם זה תקין? ממה נובעים ההפרשים? האם יש מכשיר ביתי שקרוב בתוצאותיו לאלו של המרפאה? אם זה משנה - אני מקבל אקספורג' 5/160 מ"ג. אודה לך על המלצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחץ הדם משתנה מרגע לרגע תוך כדי גבולות מסוימים. ההבדלים שתיארת אינם גדולים, ומתקבלים על הדעת בין מדידות. פעם אחת כדאי לקחת את המכשיר שלך לבדוק אם יש הפרשים קבועים בין המכשירים אצל הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר