מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפיצה בלחץ דם-בת 54הלן21/06/2010
שלום לכם.
כל השנים לחץ הדם שלי היה נורמלי כשמדי פעם היו קפיצות קטנות בבדיקות פה ושם.
לפני כארבעה חודשים (אחרי תקופת מתוחה שעברתי)רצתי למכולת אחרי הקפה השלישי..וחזרתי הביתה ופתאום הרגשתי מוזר מאד.מדדתי לחץ דם והיה 154/106. נתקפתי חרדה(אני חרדתית בלי קשר) וצילצלתי למגן דויד אדום.הם אמרו שהם באים.החליטו לקחת אותי למיון.בדרך לחץ הדם עלה ל184 .במיון נעשו לי כל הבדיקות-לב,צילומי חזה/ראות,דם,עיניים ,והבדיקה המיוחדת לראות אם יש סימנים בדם לפעילות לא רגילה של הלב.הכל היה תקין.בינתיים לחץ הדם ירד.בסופו של יום שוחררתי עם המלצה לקחת אספירין וקרדילוק.
לא לקחתי אותם.במקום,התחלתי לקחת ציפרלקס....
מאז,אני בודקת כל הזמן את הלחץ דם והוא בסביבות 119/75(במנוחה).
איני לוקחת אף תרופה,אני לא שמנה בכלל אבל ללא כושר גופני.
מה יכול היה לגרום למדדים כאלה של לחץ דם והאם זה מראה על בעיה לבבית?
תודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלן
ד``ר ויקטור פרחויקי21/06/2010ע"פ הסיפור שלך היתה תגות חרדה עם עליית לחץ דם. אם תחת טיפול נגד דיכאון לחץ הדם תקין, אין כל צורך בטיפול של ל.ד. לגבי האספירין בהיותך בריאה השאלה קשורה למניעה ראשונית. ע"פ הספר מגיע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)