מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, אשמח אם תוכלו לעזור..רעות27/06/2010
אני חיילת, בת 20. לפני שבוע וקצת סגרתי בבסיס שבת ונשלחתי למיון עקב עקיצה שגרמה ליד שלי לא לזוז, ועשו לי בדיקות בסיסיות כמו שעושים תמיד של לחץ דם ודופק, היא טענה שיש לי לחץ דם גבוה והיא לא מבינה למה, ושאחרי שאני אהיה אצל הרופאה לחזור ולבדוק שוב את הלחץ דם. חזרתי לבדוק ועדיין הלחץ דם היה גבוה אפילו יותר ממקודם, ולא חשתי בשום לחץ. היא אמרה לי לבדוק את זה במרפאה ביחידה ובינתיים עדיין לא בדקתי את זה.. אבל לפני כמה ימים היו לי דפיקות לב חזקות ומהירות לפי מה שהרגשתי, שנמשכו בערך שעה שלמה. וזה קרה לי כבר כמה פעמים אבל עכשיו אחרי שגם הלחץ דם נבדק והיה גבוה אני מתחילה קצת לחשוש... אני חושבת שאולי זה מלחץ נפשי אבל אני בכל מקרה רוצה לשאול פה לפני שהולכים לטרטר אותי בבסיס. אפשר גם לציין שלפעמים יש לי דקירות בחזה בצד שמאל באיזור הלב, חשבתי שזה טבעי וזה קורה לכל אחד, אבל זה קורה לי די הרבה פעמים וזה נמשך לכמה שניות- הרגשה מאוד לא נעימה, אני לא יודעת אם זה שייך כי זה דבר שקורה לי כבר שנים פשוט לאחרונה זה קורה לעיתים קרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות
פרופ` אליעזר קליינמן27/06/2010מה שאת מתארת יכול להתאים לתגובת לחץ או חרדה בעקבות העקיצה ומה שאחריה. לאחר שהכל יעבור אני מציע לערוך מעקב לחץ דם מסודר פעם-פעמיים בשבוע ורק לאחר כ-10 מדידות להעריך עם הרופא המטפל אם אכן מדובר בבעיה. הדקירות ודפיקות הלב המהירות בדר"כ אינם קשורים לבעית לב משמעותית אך אם יחזרו על עצמם כדאי לבקש המשך בירור כמו בדיקת הולטר להפרעות קצב ובדיקת מאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רעות27/06/2010אני אבדוק את זה במרפאה ביחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)