הבדל מדידיות- לחץ דם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל מדידיות- לחץ דם?
    רחל
    16/07/2010

שלום
    הבן שלי חייל בצבא בן 22 .מבנה גוף בריא (לא שמן). במדידות בבית שנעשו מספר פעמים בערב במכשיר ביתי במשך כבר חודשיים נמצא לחץ דם 140/70 , לפעמים הסיסטולי אפילו קצת גבוה יותר, אבל הדיאסטולי תמיד 70 ואפילו נמוך מזה. בבדיקה בצבא אצל הרופא בבוקר נמדד הלחץ לא באמצעות מכשיר דיגיטלי , אלא בשיטה הישנה הסתבר שהוא תקין 115/70 וגם היה מקרה שבו היה בחדר מיון עקב נקע וגם שם היה תקיון. הרופא אמר שכרגע לא יעשה כלום, אלא מעקב כי זה בסדר.
    אני לא שקטה. מדוע יש הבדל? האם נכון להיות רק במעקב. ( גם אצלי יש מעט לחץ דם 140/75 בממוצע, בבדיקה במכשיר ( אני בת 53) , אבל בבדיקות באותו מכשיר אצל בני המשפחה הנוספים התוצאות תקינות. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל מדידיות- לחץ דם?

הוספת תגובה

• אמא

ד``ר ויקטור פרחויקי
    16/07/2010

מדידות לחץ הדם משתנות לאורך היום והמדידות.
    כל המדידות שאת מתארת בגדר הנורמה.
    נרופא צודק. כעת דרוש מעקב בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה סוג מעקב אתה ממליץ? מה צריך

רחל
    16/07/2010

על איזה סוג מעקב אתה ממליץ? מה צריך לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו