טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הבן שלי חייל בצבא בן 22 .מבנה גוף בריא (לא שמן). במדידות בבית שנעשו מספר פעמים בערב במכשיר ביתי במשך כבר חודשיים נמצא לחץ דם 140/70 , לפעמים הסיסטולי אפילו קצת גבוה יותר, אבל הדיאסטולי תמיד 70 ואפילו נמוך מזה. בבדיקה בצבא אצל הרופא בבוקר נמדד הלחץ לא באמצעות מכשיר דיגיטלי , אלא בשיטה הישנה הסתבר שהוא תקין 115/70 וגם היה מקרה שבו היה בחדר מיון עקב נקע וגם שם היה תקיון. הרופא אמר שכרגע לא יעשה כלום, אלא מעקב כי זה בסדר. אני לא שקטה. מדוע יש הבדל? האם נכון להיות רק במעקב. ( גם אצלי יש מעט לחץ דם 140/75 בממוצע, בבדיקה במכשיר ( אני בת 53) , אבל בבדיקות באותו מכשיר אצל בני המשפחה הנוספים התוצאות תקינות. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר