לחץ דם בגיל 17 (לבדוק אם זה תקין )

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם בגיל 17 (לבדוק אם זה תקין )
    אנונימי
    16/07/2010

אז ככה עשיתי בדיקת לחץ דם ויצא התוצאה 120/82 עכשיו אני לא יודע אם זה תוצאה תקינה והכל אני בריא בדרך כלל .. רזה והכל מקפיד על תזונה בריאה אבל בזמן האחרון (חצי שנה ) לא עשיתי פעילות ספורט כי היה לי בגרויות וכו' ..
    ואני זוכר לפני שנה היה לי לחץ דם ממש נמוך והרופאה אמרה לי שזה לחץ דם של ספורטי משהו כזה...

אז השאלות הם :
    1.האם הלחץ דם תקין ?
    2. לחץ דם מעיד על כולסטרול ?
    3. למה בצו ראשון ביקשו ממני לעשות בדיקת דם אם אמרו לי שהבדיקת שתן שלי הכל תקין ואין לי בעיות בריאותיות כל הצו היה תקין והכל ואני בריא בד"כ מה יכולה להיות הסיבה ??
    4. איך אפשר להוריד לחץ דם או להגיע למצב שהלחץ דם יהיה תקין ולהוריד אותו ..
    תודה רבה לעונים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה תיקון

אנונימי
    16/07/2010

הלחץ דם הוא 121\72 והדופק הוא 82

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

ד``ר ויקטור פרחויקי
    17/07/2010

לחץ דם 121/72 הינו בגדר הנורמה.
    אין קשר בין כולסטרול ולחץ דם, למעא ששניהם כאשר גבוהים הם גורמי סיכון למחלת כלי דם.
    אם תקפיד למאמץ גופני מבוקר ותוכל עם פחות מלח, יש להניח כי לחצי הדם יירדו עוד יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו