לחץ דם גבוהה בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוהה בבוקר
    חנה
    22/08/2010

שלוםאני בת 65 מטופלת בורהפרס 250 , לוטן 100, בבוקר - לוטן 50 ואמלו 5 בערב. העניין הוא שהלחץ דם בבוקר כאשר אניקמה הוא גבוהה עד 180/100 ואחרי שעה שעתיים הוא יורד ל 140/85 גם מבלי שלקחתי את התרופות של הבוקר - הרופא מוסיף לי בכל ביקור עוד כדור ועוד כדור והלחץ בבוקר כרגיל גבוהה - אז למה כל-כך הרבה כדורים ממילא במשך היום הוא מתאזן. האם עלי לפנות לרופא מומחה ללחץ דם . אני רוצה לציין שעליתי כ-4 ק"ג בשנה האחרונה, אני מתעמלת פעממים בשבוע פילטיס והליכון פעמיים בשבוע חצי שעה.- עדיין עובדת במלוא הקצב.
    בנוסף אני מקבלת בשנה האחרונה טגרטול 300 מ"ג בבוקר ו300 בערב עקב "פלטה מיוקונולוס"
    וכדור לכולסטרול 10 מ"ג האם יש קשר לכדור זה וללחץ דם

תודה
    ח נ ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוהה בבוקר

הוספת תגובה

• חנה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    23/08/2010

הייתי מציע לעשות בדיקת ניטור לחץ דם 24 שעות על מנת לדעת מה לחץ הדם במשך כל היממה, כולל בשעות השינה. מומחה בלחץ דם באמת יכול לתרום ולעשות סדר עם הטיפול שאת מקבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו