התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אנונימוס
    03/10/2010

שלום,
    אני סבלתי מיל"ד מגיל 16 ומאז גיל 18 טופלתי בכדורים ( היום בן 36 ). תמיד הייתי שמן ולפני 7.5 חוד' עברתי ניתוח שרוול והשלתי 43 ק"ג נשארו עוד 10 ק"ג. לפני הניתוח טופלתי בטריטייס קומפ 5/25 וקרדילוק 10 מ"ג. אחרי שיפור במדדי ל"ד הורדתי ב-2 שלבים את הטריטייס ואחרי שראיתי כי טוב התחלתי להוריד את הקרדילוק 10>5>2.5>0
    אני ללא כדורים כבר 3 ימים. אני מרגיש פלפיטציות וכשאני מודד הדופק בתחום הנורמלי . הייתי רגיל לדופק מנוחה 50 ופתאום זה יכול להגיע ל-80. כמו כן, במדידות הדיאסטולי תקין כל הזמן 54 -80 והסיסטולי נע בין 115-138.
    השאלות שלי:
    1. האם זה שמדדתי 138 אומר שכדאי בכל זאת לקחת כדור במינון נמוך כמינטננס?
    2. מה יהיה עם הפלפיטציות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• תוספת

אנונימוס
    03/10/2010

אני סובל מסחרחורת בשינויי תנוחה. תמיד ייחסתי זאת לכדורים ( אורתוסטטיק היפוטנשין). העניין הוא שמאז שהפסקתי בכלל את הכדורים אני מרגיש זאת בכל זאת. יש מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימוס

ד``ר ויקטור פרחויקי
    04/10/2010

לחץ הדם שלך ירד וללא ספק היה קשו ר בין היתר לעודף משקל.
    אם ל.ד. ירד זה נכון להוריד את הטיפול התרופתי.
    הדופק שלך תקין כעת ללא קרדילוק. יש מקום להתיעץ עם הרופא שלך על מנת להחליט אם יש מקום לטיפול בדפיקות הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו