מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם גבוהpsy riv14/10/2010
שלום אני בן 18 חודש לפני גיוס בחודשיים האחרונים אחרי כמה בדיקות לחץ דם בבית הבנתי שיש לי לחץ דם גבוה בין 130-150 על 80-88 בדיקת דם ושתן טובה פנתי לרופא משפחה והוא שלח אותי לבדיק תכליות ואם התשובה לפנות לניפרולוג הוא אמר שכל תקין ושלח אותי לבדיקת הולטר לחץ דם והוא אמר שזה תקין תשובות הבדיקה:systolic ביום 82% נורמאלי 18 קביל בלילה:65 נורמאלי 25% קביל קריטי 10% diastolic בסדר היום שבדקתי לחץ דם זה היה על 150/90 מה עלי לעשות(עגב אני מתגייס לקרבי)ולא ממש רוצה להוריד פרופיל סליחה על החפירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם גבוה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/10/2010יש לך לחץ דם שמשתנה אך ע"פ הבדיקות עדיין בגדר הנורמה.
כל מה שצריך זה להמשיך לעקב ולבדוק כל כמה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם
psy riv15/10/2010אני ממשיך לעשות בדיקות בבית והלחץ תמיד היום עשיתי 2 בדיקות בשעה 15:30 זה היה 117/77 עשיתי עוד בדיקה בשעה 6 והלחץ עלה ל 135/81 אני כבר לא יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)