לחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה
    psy riv
    14/10/2010

שלום אני בן 18 חודש לפני גיוס בחודשיים האחרונים אחרי כמה בדיקות לחץ דם בבית הבנתי שיש לי לחץ דם גבוה בין 130-150 על 80-88 בדיקת דם ושתן טובה פנתי לרופא משפחה והוא שלח אותי לבדיק תכליות ואם התשובה לפנות לניפרולוג הוא אמר שכל תקין ושלח אותי לבדיקת הולטר לחץ דם והוא אמר שזה תקין תשובות הבדיקה:systolic ביום 82% נורמאלי 18 קביל בלילה:65 נורמאלי 25% קביל קריטי 10% diastolic בסדר היום שבדקתי לחץ דם זה היה על 150/90 מה עלי לעשות(עגב אני מתגייס לקרבי)ולא ממש רוצה להוריד פרופיל סליחה על החפירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    15/10/2010

יש לך לחץ דם שמשתנה אך ע"פ הבדיקות עדיין בגדר הנורמה.
    כל מה שצריך זה להמשיך לעקב ולבדוק כל כמה שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם

psy riv
    15/10/2010

אני ממשיך לעשות בדיקות בבית והלחץ תמיד היום עשיתי 2 בדיקות בשעה 15:30 זה היה 117/77 עשיתי עוד בדיקה בשעה 6 והלחץ עלה ל 135/81 אני כבר לא יודע מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו