הפסקת לקיחת כדור לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת לקיחת כדור לחץ דם
    רמי
    26/10/2010

שלום,

אני בן 45 ,לוקח כשנתיים אמלו 5מג פעמיים ביום.בשנה האחרונה עברתי לתזונה טבעית כולל ספורט ,כולל צום של יום מספר פעמים עם הקפדה על כמות וסוג האוכל ,לציין גם שירדתי במשקל וזאת בליווי של מטפל טבעי והלחץ דם שלי בשנה האחרונה ירד מ -145/95 ל - 120/80 , אבל עדין אני נוטל את התרופה.
    השאלה - אני רוצה להפסיק לקחת את הכדורים. איך מפסיקים ? האם כמו שנאמר לי בהדרגה ,למשל כל שבוע או כל שבועיים להוריד 25% מהמינון ?
    האם אפשר לעשות את זה ואז לראות לאורך זמן מה קורה עם הלחץ דם ?

אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת לקיחת כדור לחץ דם

הוספת תגובה

• הפסקת לקיחת כדור לחץ דם - תגובה

פרופ` אליעזר קליינמן
    26/10/2010

במקרה שלך ניתן יהיה להפסיק את הטיפול בהדרגה ולעקוב אחר לחץ הדם. במקרים רבים כמו שלך ניתן היה להפסיק טיפול בלי שלחץ הדם יעלה משמעותית. שווה לנסות בתנאי שתמשיך לעקוב אחר לחץ הדם ולשמור על אורח חיים בריא גם להבא. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת לקיחת כדור לחץ דם - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    01/11/2010

עקרונית אם אתה לוקח 2 כדורים ליום יש להפסיק אחד, להמתין שבוע ןאחר כך להפסיק את השני, אבל כדאי להתיעץ עם הרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו