טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 23. בתקופה האחרונה סובלת מעייפות וכאבי ראש. התחלתי לאחרונה לעסוק בפעילות גופנית ותוך כדי החלו לי סחרחורות ולא יכולתי להמשיך. אני נוטלת גלולות (דיאנה) כבר כ-4 חודשים. אין במשפחתי עבר של בעיות לחץ דם. בעקבות המצב עברתי היום בדיקת לחץ דם והתוצאה הייתה 150/84. האם עלי לדאוג? האם ייתכן קשר בין לחץ הדם הגבוה לנטילת הגלולות? תודה, מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדיאנה שילוב של 2 תרופות. אחת מהן הורמון נשי מסוג אסטרוגן אשר עלול לגרום לעליה בלחץ הדם. הדרך היחידה לבדיקה הינה הפסקה של הגלולה ולבדוק מה קורה עם לחץ הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר