טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 40 והתחלתי לסבול מיתר לחץ דם בשנה האחרונה. במקביל התפתחה אצלי גם רגישות גבוהה לרעשים שגרתיים , שבעבר לא הפריעו לי (צעקות של ילדים, רדיו, טלפון וכיו"ב). הרגישות הזו איננה קבועה בעוצמתה. (ואני לא עצבנית, חרדה או מדוכאת, אלא פשוט קשה לי לשאת רעשים). לאחרונה התחלתי לקחת טיפול תרופתי להורדת לחץ דם (אוסמו-אדלאט) ובמקביל גברה הרגישות לרעשים. האם יש קשר בין יתר לחץ דם לרגישות לרעשים? האם ידועה תופעת לואי כזו של התרופה שאותה אני נוטלת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין קשר בין רגישות לרעשים וטיפול בניפדיפין, התרופה שב- אוסמו אדלט. לגבי הקשר בין יתר לחץ דם ורעשים יש תיאור באוכלוסיות גדולות אשר עם חשיפה לרעשים, כמו קירבה לשדה תעופה או כביש מהיר, מעלים את הסיכוי של יתר לחץ דם. לא מכיר את המצב בו רגישות יתר לרעשים אשר מתפתחת בגילך ומובילה להפרעות ביתר לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר