לחץ דם גבוה לאשה בת 35

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה לאשה בת 35
    מישהי
    14/11/2010

אני בת 35. לפני כשלושה שבועות התחלתי לקחת וזודיפ כדור אחד ביום. בנוסף אני לוקחת באפ קבוע אלטרוקסין 500 מיקרוגרם שבועי. לחץ הדם שלי היום עומד על 140/93 ממוצע. בהולטר שעשיתי לפני הוזודיפ הממוצע עמד על 140/100. הרופאה ביקשה ממני להוסיף כדור נוסף, אך אני התנגדתי. במקום זה התחלתי להוריד במשקל ולעשות פעילות גופנית 50 דקות הליכה מהירה כל יום. האם אני בסיכון גבוה לאירוע מוחי כמו שהרופאה שלי אומרת? היא ממש הלחיצה אותי ואני כל הזמן חושבת שאולי אני עושה טעות, מה צריך לעשות ומי יכול לייעץ לי בנושא זה ולהרגיע אותי? תודה, האם אפשר ח''ו לקבל אירוע מוחי בערכים כאלה. אני שוקלת כ- 90 ק''ג וגובהי 1.72. האם אני צודקת בהחלטתי לא להוסיף כדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה לאשה בת 35

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה לאשה בת 35 - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    15/11/2010

החשיבות המרכזית של טיפול ביתר לחץ דם הינה אכן למנוע ארוע מוחי. משמעות של דבר שעם לחצי דם כמו שלך יש לך יותר סיכוי בלפתח ארוע מוחי מאשר מישהו אחר בגילך עם לחץ דם תקין.
    האם יש מקום להוסיף כדור או לרדת במשקל על מנת להוריד את לחץ הדם לנומרה המצופה? יתכן ששתי הדרכים טובות. סביר להניח שעם ירידה במשקל לחצי הדם ייתאזנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו