טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר אני הופניתי לביצוע 10 מדידות לחץ דם אני נמצא בבירור ללחצי הדם הגובהים שיש לי ממוצע של המדידות יצא 155על 95 יש לצין אחרי נטילת כל הכדורים לפני ביצוע המדידה אני לוקח פעמים 10 מ"ג וואזודיפ ביום פעמים 5 מ"ג טרטייס ביום ו5 מ"ג וקרדיוליק פעם ביום סה"כ 5 כדורים האם נחשב הלחץ הדם הזה למסוכן גבוה מאוד ? ובשתי המדידות האחרונות לחץ הדם תקין 125 על 70 ו120 על 70 אני חושב שהאפקט של התרופה האחרונה הקרדיוליג ששכחתי לציןן שהוסיפו לי אותה מתחילה להשפיע אני לוקח אותה כבר איזה 13 יום אשמח אם תענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחץ הדם שלך איפה שהוא בין המדידות. אם אחרי מספר מדידות לחץ הדם יורד לנורמה, אפשר לקבל זאת כהצלחה טיפולית. חשוב לאזן את לחץ הדם לצורך הורדה הסיכון למחלות כלי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר