מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם גבוהה,ודפיקות לב מהירות.כהן מיכל20/11/2010
מדובר בביתי שהיא בת 19 חיילת בטירונות שהורידו לה פרופיל על הפרעות קצב והיום לאחר חודשיים בבית ,וסידרת בדיקות שיצאו תקינות,אני כאמא התייאשתי מכיון שאני רואה שבתי לא חשה בטוב,כרגע הלחץ דם נא סביב ה-90\140 ומעלה. ובצבא לא מבינים אותה יותר.מהפחד והחרדות שיש לי מהרוצח השקט,ומהמידע באינטרנט שלא תמיד מגלים את הבעיה,הייתי מעונינת לדעת את כל הבדיקות שצריך לעשות.עשינו מבחן מאמץ,עשינו אולטראסונד כליות,בדיקות דם כולל בלוטת התריס,התחברנו למכשיר של שחל,הכל תקין מה לא בסדר?מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם גבוהה,ודפיקות לב מהירות. - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי21/11/2010לחץ הדם שלביתך מעט מעל הנורמה. האם נבדקה לפני הגיוס?
עם ערכים כאלה לא סביר שיהיו סיבוכים אשר נמדדים בפרקי זמן ארוכים.
יש להשלים את הבירור אפילו במסגרת הצבא.
היטיתי עושה בדיקת ניטור לחץ הדם במשך 24 שעות אשר ייתן תמונה יותר ברורה של הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות תקינות והילדה לא תקינה
כהן מיכל02/12/2010גם מוניטור עשינו והיא היתה מחוברת למכשיר של שחל במשך חודש.כל הבדיקות תקינות,רק הילדה לא תקינה,מדובר בחולשה ודפיקות לב מהירות.בצבא הורידו לה פרופיל והאבחנה היתה חשש לsvt השאלה שלי האם יש כדורים מסוימים שיכולים לעזור לה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)