לחץ דם גבוהה,ודפיקות לב מהירות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוהה,ודפיקות לב מהירות.
    כהן מיכל
    20/11/2010

מדובר בביתי שהיא בת 19 חיילת בטירונות שהורידו לה פרופיל על הפרעות קצב והיום לאחר חודשיים בבית ,וסידרת בדיקות שיצאו תקינות,אני כאמא התייאשתי מכיון שאני רואה שבתי לא חשה בטוב,כרגע הלחץ דם נא סביב ה-90\140 ומעלה. ובצבא לא מבינים אותה יותר.מהפחד והחרדות שיש לי מהרוצח השקט,ומהמידע באינטרנט שלא תמיד מגלים את הבעיה,הייתי מעונינת לדעת את כל הבדיקות שצריך לעשות.עשינו מבחן מאמץ,עשינו אולטראסונד כליות,בדיקות דם כולל בלוטת התריס,התחברנו למכשיר של שחל,הכל תקין מה לא בסדר?מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוהה,ודפיקות לב מהירות. - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    21/11/2010

לחץ הדם שלביתך מעט מעל הנורמה. האם נבדקה לפני הגיוס?
    עם ערכים כאלה לא סביר שיהיו סיבוכים אשר נמדדים בפרקי זמן ארוכים.
    יש להשלים את הבירור אפילו במסגרת הצבא.
    היטיתי עושה בדיקת ניטור לחץ הדם במשך 24 שעות אשר ייתן תמונה יותר ברורה של הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות תקינות והילדה לא תקינה

כהן מיכל
    02/12/2010

גם מוניטור עשינו והיא היתה מחוברת למכשיר של שחל במשך חודש.כל הבדיקות תקינות,רק הילדה לא תקינה,מדובר בחולשה ודפיקות לב מהירות.בצבא הורידו לה פרופיל והאבחנה היתה חשש לsvt השאלה שלי האם יש כדורים מסוימים שיכולים לעזור לה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו