ירידת לחץ הדם במבחן מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת לחץ הדם במבחן מאמץ
    eti
    09/12/2007

שלום ומזל טוב לפתיחת הפורום
    עקב תלונות שלי על לחצים בחזה וכאבים ביד וקוצר נשימה עם החמרה במאמץ נשלחתי לעשות בדיקת מאמץ לאחר 74 שניות הרגשתי סחרחורת נוראית וירד לי לחץ הדם התחלתי עם לחץ דם 120/80 וירד ל80/50 לקח לי שעה כדיי להתאושש בכל פעם שניסו להושיב אותי ממצב שכיבה לחץ הדם היה יורד שוב עקב כך אושפזתי בטיפול נמרץ לב ביניים מכיוון שאני נולדתי עם תסמונת קרטגנר סיטוס אונברסוס החליטו לעשות לי סיטי לב כי חשבו שיש היצרות בעורקי הלב הסיטי יצא תקין עברתי המון בדיקות במשך 10 ימים והכל תקין מה אם כן יכולה להיות הבעיה? יש לציין שאני מתעייפת מכל פעולה ודופק הלב עולה לי גם בבית החולים במצב שכיבה כל תנועה קטנה הייתה מעלה לי את הדופק ל120 וטופלתי בדראלין למען האמת הינהלציות וטיפול בדראלין מאוד עזרו לי ולא הייתי מתעייפת אבל בכל זאת הפסיקו את הטיפול ושוחררתי עם כל הסימטומים ועם סימן שאלה אחד גדול אשמח אם תוכל לעזור ולייעץ לי לאן לפנות
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידת לחץ הדם במבחן מאמץ

הוספת תגובה

• תשובה לeti

פרופ` אליעזר קליינמן
    09/12/2007

שלום רב,
    תתכן בהחלט תגובה של לחץ דם נמוך למאמץ המכונה תגובה היפוטנסיבית, גם ללא מחלות לב או אחרות. על כל פנים, יש מקום לבירור המודינמי של מחזור הדם לאיתור בעיתיות אם אכן ישנה כזאת, במיוחד עם רקע כמו שלך.
    במכונינו מבוצעת בדיקה כזאת (בתשלום) ואשמח להנחות אותך אם תצרי עמי קשר - 0528305706 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם

eti
    09/12/2007

תציין באילו שעות נוח לך שאתקשר על מנת שלא להפריע לך
    ואם אפשר להסביר במילים פשוטות מה החשד שלך
    תודה וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו