טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מלחץ דם גבוה מזה כ- 10 שנים ומקבלת תרופות. נורמיטן 25 מ"ג ואמלו. יש הבדל ניכר בין לחץ הדם שלי בחורף ובקיץ , עד כדי כך שאני זקוקה לשנות את המינון הקבוע. בקיץ לחץ הדם שלי נשאר תקין לאורך כל היום עם כדור נורמיטן בבוקר ,ואילו בחורף הוא עולה מאד בשעות אחרי הצהריים ואני זקוקה לכדור נוסף- אמלו. הרופאים טוענים בוודאות שאין כזה דבר וזה לא יתכן. הכיצד הם יכולים לטעון כך? הרי כולנו יודעים שאם יתפרסם מחקר כזה , פתאום כולם יהיו ערים לתופעה, ואני מניחה שאינני היחידה . מה לעשות מול רופא שפוסל את מה שאני מרגישה , רואה על מד לחץ הדם ויודעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר