טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני מטופל מזה מחודש בכדור Lercapress 10 מ"ג, לאחרונה התחילו לי כאבי ראש שבאים וחולפים ואינם מקומיים אלא מתפלגים על כל היקף הראש. רציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם זה יכול לנבוע מהתרופה? אם כן, האם זה בסדר וצריך לעבור? 2. אני מודד ערכי לחץ דם בבית ואלו הם הערכים (כאשר אני מודד בהפרש של דקה אחת בין מדידה למדידה) סיסטולי דיאסטולי דופק 150 61 52 140 60 53 133 60 54 127 5 לי שנדרש למדוד מספר פעמים בהפרש של דקה על מנת לקבל ערכי לחץ דם מדויקים. מתוך הנתונים הללו מה הערך הנכון של המדידה שלי? למה יש הפרשים כל כך משמעותיים בין מדידה למדידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר