מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפילות לחץ דםמיכל04/02/2011
שלום, אשמח אם תוכל לעזור לי..
אני כבר שנתים סובלת מ"נפילות" מסויימות שמתרחשות בעיקר כשאני קמה בבוקר.
(קרה שהמקרה היה גם אחה"צ פעמיים ברצף).
מה שקורה במהלך האירוע עצמו- בחילות איומות ודחף להקיא/ ללכת לשירותים, טשטוש ראייה וסחרחורות, רעד, יובש בפה, נימולים באצבעות הידיים, נשימות מהירות, כיווצים וחיוורון.
יש לציין שאני בת 19, חיילת (לא נתונה תחת לחץ ועושה פעילות גופנית שעה בשבוע) היינו בטוחים שאולי מדובר בנפילות סוכר כי כל הזמן שקורים המקרים נותנים לי משהו מתוק ותוך כמה זמן אני מרגישה יותר טוב.
לאחרונה אושפזתי בביה"ח לצורך מעקב סוכר וצום במשך 48 שעות כדי לבדוק סוכר בנפילה. אירוע באמת התרחש אבל לא בצום. ב-12 בלילה לאחר שאכלתי 5 שעות קודם. הייו בחילות נוראיות וגלי חום במצב שכיבה במיטה. וכשקמתי הייתה הנפילה המוכרת. בבדיקת סוכר באותו רגע- יצא תקין אך לחץ הדם היה 80/30.
לאחר שהקאתי הרגשתי הרבה יותר טוב והרופא טען שהאוכל לא היה מעוכל.
יש אפשרות שיש בעיה בעיכול האוכל (לבלב) ולכן הגוף מנסה להוציא פסולת עד כדי כך שיש נפילות?, יש גם להוסיף שיש לי תת-פעילות של בלוטת התריס- השימוטו.
מה זה יכול להיות ומה יכול להביא לנפילות האלו... ואילו בדיקות אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילות לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי06/02/2011הפורום מתרכז ביתר לחץ דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)