טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היו לי כמה ימים כאבי ראש והרופא איבחן אצלי בבדיקה לחץ דם גבוה.160 על 80. הרופאה הציעה שאחזור אליה לאחר שבוע עם שתי מדידות נוספות שאעשה בבית במכשיר הביתי. התחלתי ללכת כל יום בערך 45 דקות ואני מקפידה על שתייה מרובה של מיים. מתי אני אוכל להבחין אם יש שיפור כי בינתיים אחרי שלושה ימים אין כל שיפור כאשר אני מודדת וזה מתסכל. אני לא הייתי רוצה להתחיל טיפול תרופתי עד שאדע שמיציתי את כל האפשרויות הטבעיות קודם. אודה לעצתכם המהירה מכיוון שאני מאוד במתח עקב המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לדורית, לחץ דם כזה יכול בהחלט להיות תוצאה של מתח ותו לא. אני מציע לך לא לעקוב אחר לחץ הדם ולמדוד כשאת רגועה וללא כאבים וכד' מס פר פעמים ברציפות בהפרשי מס' דקות. אני מקווה שהכל יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר