טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 21, בימים האחרונים יצא לי למדוד במכשיר ביתי את לחץ הדם. בפעם הראשונה שמדדתי קיבלתי ערכים של 135/65 (הבדיקה נעשתה בבוקר כמעט חצי שעה אחרי שהתעוררתי) בפעם השניה שמדדתי קיבלתי ערכים של 135/74 ( הבדיקה בוצעה חצי שעה לאחר שסיימתי ריצה של 30 דקות) האם אתה ממליץ שאעקוב אחרי הנתונים הנ"ל ?
תודה מראש, ראמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הערכים שאתה מתאר נמצאים בגדר הנורמה. היות ובגיל שלך היתי מצפה ללחצי דם אולי קצת יותר נמוכים, אם יש מכשיר ביתי, הייתי ממליץ לעקוב בבדיקות פעם בחודש- חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר