טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם יש הבדל בין התרופות ללחץ דם שבאותה קבוצה של מנגנון פעילות ? למשל בין TRITACE לבין ENALAPRIL לבין CONVERTIN ? האם מי שקיבל TRITACE יכול לקחת את התרופות האחרות ? האם לאחר תקופת טיפול אפשר לעבור ביניהן , ע"פ זמינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנלפריל, אנלדקס וקונברטין הן אותה תרופה. הטריטייס שייך לאותה קבוצה אך ניתן במינונים נמוכים יותר ולרוב רק פעם ביום, בעוד הקודמות ניתנות לעיתים קרובות פעמיים ביום עקב משך פעילות קצר יותר. אין בעיה לעבור בין התרופות תוך התאמת המינון המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר