מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטף דם בעין שחוזר על עצמו שוב ושוב!רוניק21/02/2011
שלום רב,
אני בחורה בת 32, מעשנת מעט (עד 5 סיגריות ביום).
עושה פעילות גופנית כשלוש פעמים בשבוע.
עם זאת, בחודשים האחרונים מופיע בעין ימין שלי שטף דם שבא והולך- נקודת דם גדולה המתחילה בזוית העין.
אני לעיתים מרגישה לחץ נפשי (אני מרגישה את הלב דופק מהר..) ומתקשה בנשימה עמוקה. משתדלת להמנע מזה למרות שזה בתלי נמנע לרוב.
רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקות קרישת דם שעדיין לא הושלמו לחלוטין.
בדיקת לחץ הדם שלי, הייתה תקינה לדעתו של רופא המשפחה 130/70 בנקודת הזמן.
בה נבדקתי
אני מבקשת את עזרתך.
רופא העיניים שלי אמר שאין לי מה להגיע אליו שוב, לאחר שאחרי מספר פעמים שבאתי אליו עם אותה בעיה- טען שוב ושוב כי זה לא קשור לעין שלי ולאחר שבדק אותי אותי בכל פעם מחדש.
עם זאת, אני מתוסכלת ורוצה למצוא פתרון לבעיה שחוזרת על עצמה שוב ושוב!
היום בצהריים שוב הופיע שט"ד בעין ימין. אמש הרגשתי שאני לחוצה (ללא סיבה מיוחדת- פשוט מרגישה לחץ גופני- נפשי).
מה עלי לעשות?!!?! אילו בדיקות עלי לעשות?
לתגובתך המהירה אודה.
רוניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם בעין שחוזר על עצמו שוב ושוב! - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן21/02/2011ייתכן שיש לך כלי דם רגיש בעין שמגיב לעליות לחץ דם למשל, או לשפשוף העין וכד'. עליות לחץ דם כאלו יכולות לחול בעת פעילות מאומצת, מצבי מתח והתרגשות ועוד, וזוהי בהחלט תגובה נורמלית של לחץ הדם במצבים כאלה אך העין יכולה לדמם כפי שאת מתארת. נסי להתייעץ עם רופא עיניים נוסף - אפשר שיציע לך טיפות מתאימות למצבים אלה. עם הזמן וככל שהדמם יימנע תוך שמירה על מצב הרגעה יש סיכוי טוב שהמצב יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)