ברור לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברור לחץ דם
    לוטוס
    25/02/2011

שלום
    אני כמעט בן 50.לחלק מהאחים יש לחץ דם גבוה אבל הם לא פעילים ספורטיבית בניגוד לי.לאחרונה התגלה אצלי לחץ דם שנע בין 140-150 ל;100 בכמה בדיקות עקביות וניתן לי רמיטנס 5 מג.לאחר כשבוע של טיפול ירד רק הלחץ הנמוך ל90 אבל הרופאה בטוחה שחייבים להמשיך בכדור בעוד אני חושב שאולי איזושהי בעיה פיסית פנימית היא הגורם.כמו כן עשיתי דופלר כליות ואולטרסאונד דרכי השתן שתוצאותיהם אמורות להגיע בקרוב אבל הבנתי מהטכנאי שחוץ מאבן בקוטר 0.5 בגביע התחתון אין משהו.ההאם במרפאת לחץ דם ניתן לערוך בדיקות מקיפות יותר לגילוי סיבת הבעיה?אציין שאני צמחוני ותיק ולא מרבה במלח .שמעתי רופא מסוים שטוען שברמות של 140-90 אין צורך בכדור אלא בשינוי הרגלי חיים.האם הלחץ הנמוך הזה מסוכן יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברור לחץ דם

הוספת תגובה

• ברור לחץ דם - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    26/02/2011

כנראה שיש יותר ממרכיב אחד. מצד אחד יש מרכיב תורשתי/משפחתי ולצד זה אתה מייצר אבנים. לא בטוח שיש מרכיב אחר.
    לחצי הדם שאתה מתאר עדיין גבוליים כאשר רצוי להוריד את לחץ הדם מתחת ל- 140/80. לא רואה הרבה דרכים לשנות את הרגלי החיים שלך לטובת לחץ הדם, מעבר לירידה במשקל (לא ציינת אם יש לך עודף).
    יעוץ אצל מומחה ליתר לחץ דם תמיד יכול לסדר את סדר עדיפויות של הבירור וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארה

לוטוס
    26/02/2011

אני שוקל 91-91 גובה 1.74.רוב המשקל הוא מסה של שרירים ומיעוט שומן[בבדיקה שערכתי].ליחות מעובות יש לי כל הזמן-מה שגורם לי מדי פעם לדלקות בושט ולקחת אומפרדקס.כמו כן לקחתי עד כה הרבה אקמול עקב כאבי ראש תכופים.
    הרופאה טוענת שהמרפאה היא לא במקרה שלי אבל נתנה הפניה בכל זאת.אם הבנתי נכון שם אמורים לעשות בדיקות פיסיות נוספות לבירור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    06/03/2011

אכן כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו