טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב קוראים לי שרה ואני תלמידת י"ב . במסגרת מגמת רפואה אני עושה עבודת גמר על חולה הסובל מיתר לחץ דם. רציתי לשאול מספר שאלות לגבי המחלה: 1. מהי שכיחות המחלה באוכלוסיה בארץ ובעולם? 2. מהם גורמי הסיכון הנפוצים יותר בארץ למחלה זו? האם קיימים גורמים מאפיינים לארץ? 3. מהם הסיבוכים הקשים ביותר של המחלה? 4. מהם השיקולים המנחים אותך בבחירת הטיפול המתאים לחולה מסוים? 5. מהי הפרוגנוזה של חולים במחלה ובמה היא תלויה? 6. מהן המלצותיך בבניית תכנית מניעה מתאימה למחלה, לאוכלוסיה הכללית, לאוכלוסיה בסיכון, ולאנשים שלקו בתופעה?
אני אשמח אם תוכל לענות לי , זה ממש חשוב לי . בתודה,שרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר