מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהד.19/12/2007
שלום רב, אני בחורה בת 18 . לפני כמה ימים מדדתי לחץ דם ונמצא כי התוצאה יצאה גבוהה. 140/75. באותו זמן מדדתי שוב ויצא 135/85. היום מדדתי ויצא 130/75. מה זה אומר לגביי ומה אני צריכה לעשות בנידון? אני נורא מפחדת בגיל כזה שכבר יהיה לי יתר לחץ דם.
נ.ב.
יש לציין שאני לא מתאמנת כל כך הרבה משום שיש לי בעיות בברכיים (שחיקת סחוס) ונורא כואב לי כשאני הולכת. יכול להיות בגלל זה שאני לא מתאמנת כמו שצריך אז הלחץ דם עולה
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעזרה
פרופ` אליעזר קליינמן19/12/2007לחצי הדם שנמדדו אצלך הם קרוב למדי תקינים מתוך הנחה שאת אולי בלחץ, שאם לא כן , למה מדדת לחץ דם בגילך? על כל פנים, את בודאי לא צריכה לפחד.
באשר לפעילות גופנית, היא ודאי רצויה בכל גיל וגם בגילך, כמובן. מדוע יש לך שחיקת סחוס?
בכל מקרה, ניתן תמיד לבצע פעילויות מתאימות כמו - שחיה, מכשיר חתירה, אופנים וכד'.
אז שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיל"ד מטופל
אלדד28/12/2007פ.נ.
האם ערכי ל"ד ממוצעים של 125-135 על 75-85 (בחורף), המתקבלים כתוצאה (בין השאר) מתרופה הניתנת לטיפול ב-יל"ד (רמיפריל 10 מ"ג), וכן קדקס (1-2 מ"ג, הניתן בעיקר לערמונית מוגדלת), הם טובים די הצורך, או לא ממש טובים? אגב, בקיץ יורדים ערכים אלו לממוצע של 122/74. תודה ושבת שלום. אלדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיל"ד מטופל
ליאור31/12/2007
פרופ. קליינמן נכבדי,
אכיר לך תודה אם תענה לשאלתי מ-27.12 עוד השנה (שתסתיים היום)...
שנה טובה ומבורכת. אלדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאלדד
פרופ` אליעזר קליינמן06/01/2008כל ערכי לחץ הדם שציינת הינם בגדר התקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חוזרת
פרופ` אליעזר קליינמן06/01/2008אני תקוה שקבלת את תשובתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)