עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ד.
    19/12/2007

שלום רב, אני בחורה בת 18 . לפני כמה ימים מדדתי לחץ דם ונמצא כי התוצאה יצאה גבוהה. 140/75. באותו זמן מדדתי שוב ויצא 135/85. היום מדדתי ויצא 130/75. מה זה אומר לגביי ומה אני צריכה לעשות בנידון? אני נורא מפחדת בגיל כזה שכבר יהיה לי יתר לחץ דם.

נ.ב.

יש לציין שאני לא מתאמנת כל כך הרבה משום שיש לי בעיות בברכיים (שחיקת סחוס) ונורא כואב לי כשאני הולכת. יכול להיות בגלל זה שאני לא מתאמנת כמו שצריך אז הלחץ דם עולה

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לעזרה

פרופ` אליעזר קליינמן
    19/12/2007

לחצי הדם שנמדדו אצלך הם קרוב למדי תקינים מתוך הנחה שאת אולי בלחץ, שאם לא כן , למה מדדת לחץ דם בגילך? על כל פנים, את בודאי לא צריכה לפחד.
    באשר לפעילות גופנית, היא ודאי רצויה בכל גיל וגם בגילך, כמובן. מדוע יש לך שחיקת סחוס?
    בכל מקרה, ניתן תמיד לבצע פעילויות מתאימות כמו - שחיה, מכשיר חתירה, אופנים וכד'.
    אז שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יל"ד מטופל

אלדד
    28/12/2007

פ.נ.
    האם ערכי ל"ד ממוצעים של 125-135 על 75-85 (בחורף), המתקבלים כתוצאה (בין השאר) מתרופה הניתנת לטיפול ב-יל"ד (רמיפריל 10 מ"ג), וכן קדקס (1-2 מ"ג, הניתן בעיקר לערמונית מוגדלת), הם טובים די הצורך, או לא ממש טובים? אגב, בקיץ יורדים ערכים אלו לממוצע של 122/74. תודה ושבת שלום. אלדד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יל"ד מטופל

ליאור
    31/12/2007

פרופ. קליינמן נכבדי,
    אכיר לך תודה אם תענה לשאלתי מ-27.12 עוד השנה (שתסתיים היום)...
    שנה טובה ומבורכת. אלדד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאלדד

פרופ` אליעזר קליינמן
    06/01/2008

כל ערכי לחץ הדם שציינת הינם בגדר התקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חוזרת

פרופ` אליעזר קליינמן
    06/01/2008

אני תקוה שקבלת את תשובתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו