טרשת העורקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרשת העורקים
    שי
    19/12/2007

שלום אני עושה עבודה על המחלה טרשתצ העורקים ויש לי באחת מן השאלות שאלה באילו תהליכים פוגעת המחלה,אתם יכולים לעזור לי כי אני לא ממש יודע מה הת/שובה ויש ליע שאלה נוספת שהיא על אילו מערכות גוף משפיעה המחלה ומה הקשר ואני צריך להסביר את הקשר.גם בשאלה זו אין לי מושג מה התשובה,מחכה לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרשת העורקים

הוספת תגובה

• טרשת עורקים

פרופ` אליעזר קליינמן
    19/12/2007

טרשת העורקים עלולה לפגוע בכל כלי הדם בגוף, בעיקר בעורקי הלב, ראש ומוח, רגליים וכליות. המחלה מתפתחת כתוצאה מגורמי סיכון כמו - יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם, סוכרת, עישון, תורשה, השמנת יתר, חוסר פעילות גופנית, תזונה עשירה בשומנים רווים ופחמימות זמינות ועוד. המחלה עלולה להשפיע על כל מערכות הגוף בנוסף למערכות הנ"ל, ובמחלת הסוכרת למשל, היא עלולה לגרום גם לעיוורון עקב פגיעה בכלי הדם בעיניים וברשתית. ישנו חומר רב מאוד באינטרנט אודות המחלה ואתה בהחלט מוזמן לחפש דרך מנוע GOOGLE למשל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו