הפסקת רמיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת רמיטיס
    לוטוס
    14/03/2011

אני עומד לעשות הולטר לחץ דם בשבוע הבא וברמיטנס 5 מג אני משתמש כבר כמעט חודש.הנפרולוג המשונה רוצה לתת רמיטנס פלוס למרות שיש ירידה ברמה ולמרות שאינו בטוח שזה משהו יציב! אני רוצה להפסיק בימים הקרובים כדי לבדוק מה קורה.האם זה בעייתי לעשות זאת לפני ההולטר?נראה לי שהולטר צריך לעשות בלי כדור כך שניתן יהיה לאבחן אם לחץ הדם גבוה כל הזמן.האומנם ?
    האם בזמן ההולטר ניתן לבצע הליכה ארוכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת רמיטיס

הוספת תגובה

• הפסקת רמיטיס - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    15/03/2011

תלוי למה עושים את ההולטר: אם קודם היה לחץ דם גבוה ועכשיו רוצים לבדוק את השפעת התרופה או רוצים לבדוק אם בכלל צריכים טיפול תרופתי.
    אפשר לעשות כל פעילות רגילה במשך הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר ושאלה

לוטוס
    15/03/2011

לחץ הדם התגלה לראשונה באוקטובר שנה שעברה ואחר כך בבדיקות רצופות בפברואר.לפני כן זה היה רגיל ולעיתים טיפה נמוך.אציין שאני מתקרב לגיל 50 אבל עושה ספורט הליכה וקצת תרגילים.הרופא הזה מאד עצבן אותי כך שלא הבנתי למה הוא נתן את זה.מה ניתן להבין מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר ושאלה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    15/03/2011

אם לחץ הדם נמדד גבוה במספר מדידות ולאחר מכן עם הטיפול התייצב, גם הפעם הרופא שלך צודק ויש לעשות את הבדיקה תחת הטיפול התרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו