מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרשת העורקיםשי20/12/2007
שלום,תודה שענית לי בכזאת מהירות אבל זאת לא הייתה הכוונה של שאלתי,בעבודתי שאלו אותי שתי שאלות :
1.באילו תהליכים פוגעת המחלה?(נגיד כמו תהליך הנשימה וכאלה)
2.מה הקשר בין מערכת ההובלה למערכת הקשורה למחלה?(משהו כזה,לדוגמא המחלה פוגעת במערכת העיכול ככה וככה)
אני מאוד מקווה שתוכל לעזור לי כי אני מאוד תקוע,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשי
פרופ` אליעזר קליינמן22/12/2007צר לי, שי, אבל השאלות אינן ברורות ולא אוכל להוסיף על מה שכבר עניתי לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא צריך פרופסור כדי
חוגי24/12/2007לדעת את התשובות. זה עניין של שכל ישר. הטרשת מהווה רובד הסותם את כלי הדם מבפנים כמו שיש משקעים מבפנים על צינורות המים אצלך בבית. כתוצאה מכך הקוטר הפנימי של כלי הדם קטן, עובי הדופן גדל, גהמישות יורדת, לחץ הדם עולה וזרימת הדם נעשית קשה יותר. כתוצאה מכך פחות דם ופחות חמצן מגיעים למקומות הזקוקים להם. אם מדובר למשל בעורקים המזינים את שריר הלב שהם העורקים הכליליים הרי בזמן מאמץ של הגוף כאשר הלב צריך הרבה דם העורקים אינם מסוגלים לספק את הכמויות הדרושות והשריר סובל מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)