טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 65 מוגבלת בהליכה בגלל עקמת קשה , עברתי ניתוח בגיל 15 ולפני כמה שנים התחיל להציק לי. קיבלתי כאבי ראש עזים תוך שינה והרופא נתנה לי כדורי אלטרולת ואקמול 500 כל לילה לפני השינה. מדדתי לחץ דם וביום יש לי 120/70 ואם מתחילים הכאבי ראש 140/90. איך עלי לפעול הלאה? האורטופד טוען שאין קשר לבעיות ע"ש, הנאורולוגית אומרת שהכל בסדר אך שלחה אותי ליתר ביטחון לCT ראש והרופא אומרת שהיא יכולה לנסות לשפר את איכות חיי ותו לא... איזה בדיקות עלי לבקש ומה לברר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחצי הדם שלך הינם תקינים. תמיד צפויה עליה בלחץ הדם במצבי דחק כמו כאבי ראש וכד'. נראה לי כי כאבי הראש נובעים מבעיות עמוד השדרה שלך וכדאי לבקש הפניה לתרגילי פיזיותרפיה מתאימים, בעיקר לעמוד השדרה הצווארי. אפשר שבעקבות כך תוכלי להוריד לפחות מידי פעם את התרופות שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר