טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. יש בילבול במחקרים בקשר ללחץ דם ושתית קפה מתון.. אני עוסק בספורט לחץ דם לפני תחילת הטיפול בקאדקס 160/90(לפני שבועים התחלתי בטיפול). 1) האם קפה מעלה את לחץ הדם. 2)האם מותר לי להמשיך בספורט כגון: משקולות, מתיחות קפיצים, כללית התעמלות אינאירובית. לציין - אני בן 62 משקלי 70 ק"ג גוף בינוני ושרירי. בכבוד רב ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קפה אכן מסוגל להעלות לחץ הדם אך אין מניעה לשתות אותו במידה סבירה (2 כוסות ליום) אם לחץ הדם מאוזן. אין לי מספיק פרטים באשר לדרך אבחון יתר הלחץ דם אצלך, ומאחר ולא כל מדידת לחץ דם גבוה אכן מאבחנת אותו, אני מציע לך להתקשר עימי כדי לשמוע יותר פרטים והצעות בנידון. פרופ' קליינמן טל. 0528305706
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר