טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אימא שלי (78) לוקחת נורמיטן להסדרת פעילות קצב לב. כתוצאה הלחץ דם שלה בדכ' הוא 60/90 לאחרונה הוא עלה ל80/ 120 . האם זה מדאיג?. לאדם שלא לוקח נורמיטן אלו ערכים רגילים אבל השאלה איזה ערכים נחשבים נורמלים לאדם שלוקח נורמיטן ומאלו ערכים מתחיל סיכון? תודה. דפנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא לגמרי ברורה לי תשובתך. אני יודעת שערכים של 80/120 הם תקינים אולם אימי לוקחת נורמיטן להורדת דופק (בגלל הפרעת קצב) ובדכ' הלחץ דם שלה הוא 50/90 (בגלל הנורמיטן) לאחרונה הוא עלה ל70/130 והיא מרגישה לא כל כך טוב. האם זה מצב מדאיג האם עלייה כזו בלחץ דם כשלוקחים נורמיטן מדאיגה? מצריכה בדיקות נוספות ? האם הלחץ דם התקין של אנשים שלוקחים נורמיטן צריך להיות נמוך מהרגיל? תודה דפנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר