איזה ל. דם נחשב נורמלי עם נורמיטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה ל. דם נחשב נורמלי עם נורמיטן
    דפנה
    09/04/2011

אימא שלי (78) לוקחת נורמיטן להסדרת פעילות קצב לב. כתוצאה הלחץ דם שלה בדכ' הוא 60/90 לאחרונה הוא עלה ל80/ 120 . האם זה מדאיג?. לאדם שלא לוקח נורמיטן אלו ערכים רגילים אבל השאלה איזה ערכים נחשבים נורמלים לאדם שלוקח נורמיטן ומאלו ערכים מתחיל סיכון?
    תודה. דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה ל. דם נחשב נורמלי עם נורמיטן - תגובה

פרופ` אליעזר קליינמן
    09/04/2011

לחץ דם של 120/80 הוא תקין לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהם ערכי לחץ דם תקינים עם נורמיטן

דפנה נורדן
    12/04/2011

לא לגמרי ברורה לי תשובתך. אני יודעת שערכים של 80/120 הם תקינים אולם אימי לוקחת נורמיטן להורדת דופק (בגלל הפרעת קצב) ובדכ' הלחץ דם שלה הוא 50/90 (בגלל הנורמיטן) לאחרונה הוא עלה ל70/130 והיא מרגישה לא כל כך טוב. האם זה מצב מדאיג האם עלייה כזו בלחץ דם כשלוקחים נורמיטן מדאיגה? מצריכה בדיקות נוספות ? האם הלחץ דם התקין של אנשים שלוקחים נורמיטן צריך להיות נמוך מהרגיל? תודה דפנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו